Συστήματα δόμησης προκατασκευασμένα σπίτια μεταλλικές κατασκευές

LiveZilla Live Help
buildyourdream

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ κατοικίες προκατ,προκάτ,prokat,spitia prokat,σπιτια προκατ,σπίτια προκάτ,prokatoikia,προκατοικια,προκατ δομηση,prokat domhsh...Γιατί όταν σας λέμε ότι η κατασκευή σας κοστίζει 13700,15€ και θα παραδοθεί έως την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους το εννοούμε! Είμαστε τόσο σίγουροι γι’ αυτά που σας λέμε που δεσμευόμαστε γραπτώς.
...Γιατί από την ίδρυση της εταιρίας έχουμε συμφωνήσει ότι εκπτώσεις δεν θα κάνουμε ποτέ στην ποιότητα. Κι αυτό το πιστεύουμε και το υποστηρίζουμε με κάθε προΏόν μας και υπηρεσία που προσφέρουμε, αλλά και με την οποιαδήποτε σχέση και επικοινωνία με κάθε έναν από εσάς, είτε είναι νέος πελάτης είτε παλαιός, είτε απλά μας τίμησε με το να ενημερωθεί για την εταιρία μας.
...Γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πελάτης δεν θα πρέπει να πληρώνει την ανικανότητα μιας εταιρίας να βελτιστοποιήσει τους πόρους της για να πετύχει καλές τιμές. Η οργάνωση, οι εγγυήσεις, η ποιότητα και η ταχύτητα, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση είναι δική μας ευθύνη. Η αξιοποίηση όλων αυτών είναι η «μαγική συνταγή» που μας επιτρέπει να δημιουργούμε ποιοτικά προΏόντα και να τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.
...Γιατί η ποιότητα για εμάς δεν είναι μια άϋλη ιδέα ή ένα επικοινωνιακό υλικό που μας βοηθά στην πώληση. Η ποιότητα για τα προΏόντα μας επιτυγχάνεται μέσα από διαρκείς ελέγχους, επίβλεψη των έργων, τήρηση αυστηρών διαδικασιών και είναι ανεξάρτητη της αξίας ενός προΏόντος. Η ποιότητα για εμάς είναι τρόπος ζωής.
...Γιατί πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη στέγη, έχει δικαίωμα στο όνειρο και έχει και ανάγκες αλλά και επιθυμίες. Και κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικά προΏόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή βοηθώντας σας να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.
...Γιατί δεν χρειάζεται να ασχολείστε με την επίβλεψη της κατασκευής. Και αυτή είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη.
...Γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα, και μαζί με το έργο σας παραδίδουμε και το φάκελο με όλα τα πιστοποιητικά και τις εγγυήσεις.
... Γιατί είμαστε μια μεγάλη εταιρία τόσο ευέλικτη, τόσο ανθρώπινη και τόσο φιλική όσο μια μικρή.
...Γιατί όταν σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε λειτουργούμε ως επιστήμονες, ενώ όταν κοστολογούμε λειτουργούμε ως οικονομολόγοι!


ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πριν σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μπετόν ή ξύλο για την κατασκευή σας, διαβάστε πρώτα μερικές Γρήγορες Αλήθειες. Θυμηθείτε όταν το έδαφος αρχίζει να δονήται ο γαλβανισμένος χάλυβας, παρέχει ασφαλείς, αξιόπιστες και όλκιμες δομές. Ο χάλυβας έχει τη μεγαλύτερη ιστορική απόδοση στους σεισμούς!

περισσότερα ...


Για Προχωρημένους

Στο σημείο αυτό της ιστοσελίδας της BuildYourDream θα παρουσιάζονται επιστημονικές μελέτες, μετρήσεις και άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά του γαλβανισμένου χάλυβα ψυχρής έλασης στις κατασκευές.

σύντομα κοντά σας …


Γιατί Γαλβανισμένος Χάλυβας;

Θέλετε να μάθετε γιατί ο γαλβανισμένος χάλυβας ψυχρής έλασης είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή σας ;

περισσότερα...


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού