Συστήματα δόμησης προκατασκευασμένα σπίτια μεταλλικές κατασκευές

LiveZilla Live Help
buildyourdream

Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEAM PROFILE

Στη BuildYourDream θα συναντήσετε ένα μοναδικό μίγμα ομάδας αποτελούμενης από έμπειρους, καταρτισμένους και ικανούς ανθρώπους.

Εκτός αυτών θα συναντήσετε και νέα στελέχη, νέους επαγγελματίες οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το επίπεδο της δημιουργικότητας και της ποιότητας της δουλειάς μας και μας κάνουν τη τιμή να συνεργάζονται και να αποτελούν το alteregoτης
BuildYourDream

Στις ικανότητες των στελεχών περιλαμβάνεται ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με χρήση προγραμμάτων 3D, η στατική ανάλυση των κατασκευών, η κατασκευαστική ικανότητα του τεχνικού προσωπικού, η άριστη εφαρμογή διαδικασιών και ελέγχου των κατασκευών, η δημιουργικότητα γνώση των κανόνων της τέχνης και της επιστήμης.

Επιπλέον η
BuildYourDream διαθέτει ένα εύρος αποκλειστικών υλικών και τεχνικών εφαρμογών.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πριν σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μπετόν ή ξύλο για την κατασκευή σας, διαβάστε πρώτα μερικές Γρήγορες Αλήθειες. Θυμηθείτε όταν το έδαφος αρχίζει να δονήται ο γαλβανισμένος χάλυβας, παρέχει ασφαλείς, αξιόπιστες και όλκιμες δομές. Ο χάλυβας έχει τη μεγαλύτερη ιστορική απόδοση στους σεισμούς!

περισσότερα ...


Για Προχωρημένους

Στο σημείο αυτό της ιστοσελίδας της BuildYourDream θα παρουσιάζονται επιστημονικές μελέτες, μετρήσεις και άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά του γαλβανισμένου χάλυβα ψυχρής έλασης στις κατασκευές.

σύντομα κοντά σας …


Γιατί Γαλβανισμένος Χάλυβας;

Θέλετε να μάθετε γιατί ο γαλβανισμένος χάλυβας ψυχρής έλασης είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή σας ;

περισσότερα...


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού