Συστήματα δόμησης προκατασκευασμένα σπίτια μεταλλικές κατασκευές

LiveZilla Live Help
buildyourdream

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατοικίες προκατ,προκάτ,prokat,spitia prokat,σπιτια προκατ,σπίτια προκάτ,prokatoikia,προκατοικια,προκατ δομηση,prokat domhsh

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η BuildYourDream είναι κατασκευαστική εταιρία μεταλλικών κατασκευών.
Η κατασκευή γίνεται με γαλβανισμένο δομικό χάλυβα διατομών C .
Επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και σε ανθρώπινο δυναμικό η BuildYourDream καινοτομεί προσφέροντας στην αγορά νέα προϊόντα, ανταγωνιστικά που δημιουργούν άμεσα υπεραξία στον ιδιώτη πελάτη αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών.Η άριστη συμπεριφορά των κατασκευών, το αισθητικό αλλά και ενεργειακό τους αποτέλεσμα, καθιστούν τη BuildYourDream κορυφαία εταιρία στη κατηγορία της.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Να δημιουργούμε προϊόντα και να προσφέρουμε υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή, προσφέροντας υπεραξία στους πελάτες μας που δημιουργείται αποκλειστικά μέσα από την οργάνωση της εταιρίας, τη δομή της και την βέλτιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας. Να δημιουργούμε και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ευχαρίστως θα αγοράζαμε εμείς οι ίδιοι, στην τιμή και στη ποιότητα που τα παρέχουμε.

ΑΞΙΕΣ
Οι αξίες μας αφορούν το σεβασμό στους υποψήφιους πελάτες, την ειλικρινή, τίμια και επαγγελματική αντιμετώπιση.Επίσης αφορούν το σεβασμό στους συνεργάτες, στους συναδέλφους, στην αγορά γενικότερα, την κοινωνία και το περιβάλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η αποστολή μας είναι, να προσφέρουμε στην αγορά, μία εναλλακτική πρόταση στη προκατασκευασμένη δόμηση, απόλυτα αξιόπιστη, ποιοτική , με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, μέσω θερμομόνωσης και χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΟΡΑΜΑ
Όραμά μας είναι η προώθηση καινοτόμων - για τη χώρα μας- συστημάτων δόμησης, ευέλικτων, ταχύτερων, οικονομικότερων με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες της αγοράς όπως αυτές εξελίσσονται.Επίσης η ευρεία χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκών συστημάτων κτλ), στις προκατασκευές.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πριν σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μπετόν ή ξύλο για την κατασκευή σας, διαβάστε πρώτα μερικές Γρήγορες Αλήθειες. Θυμηθείτε όταν το έδαφος αρχίζει να δονήται ο γαλβανισμένος χάλυβας, παρέχει ασφαλείς, αξιόπιστες και όλκιμες δομές. Ο χάλυβας έχει τη μεγαλύτερη ιστορική απόδοση στους σεισμούς!

περισσότερα ...


Για Προχωρημένους

Στο σημείο αυτό της ιστοσελίδας της BuildYourDream θα παρουσιάζονται επιστημονικές μελέτες, μετρήσεις και άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά του γαλβανισμένου χάλυβα ψυχρής έλασης στις κατασκευές.

σύντομα κοντά σας …


Γιατί Γαλβανισμένος Χάλυβας;

Θέλετε να μάθετε γιατί ο γαλβανισμένος χάλυβας ψυχρής έλασης είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή σας ;

περισσότερα...


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού