Συστήματα δόμησης προκατασκευασμένα σπίτια μεταλλικές κατασκευές

LiveZilla Live Help
buildyourdream

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ENERGY

Energy back - up systems / ups :
Η εταιρία μας -μπαίνοντας δυναμικά και στον τομέα της ενέργειας- μελετά και εγκαθιστά εφεδρικά συστήματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα συστήματα αποτελούνται από συσσωρευτές για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, inverter ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής και αυτόματο σύστημα εναλλαγής της λήψης ρεύματος από το δίκτυο στο σύστημα εφεδρείας και αντίστροφα

Έτσι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται αυτόματα μεταγωγή στο εφεδρικό σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την ασφάλεια των ανθρώπων, των συσκευών, των μηχανημάτων και των ευαίσθητων δεδομένων σας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι προσφέρει μεγάλες δυνατότητες αυτονομίας κυμαινόμενη από μερικές ώρες έως ακόμα και μερικές ημέρες και ότι είναι απόλυτα προσαρμοζόμενο στις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησης ή του ιδιώτη.

Απαραίτητο σε :


Ιατρεία - Μονάδες παροχής φροντίδας
Εκπαιδευτήρια
Γραφεία
Πολυκαταστήματα
Καταστήματα διάθεσης τροφίμων
Εστιατόρια
Ξενοδοχεία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ...

Κατεβάστε το φυλλάδιό μας

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πριν σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μπετόν ή ξύλο για την κατασκευή σας, διαβάστε πρώτα μερικές Γρήγορες Αλήθειες. Θυμηθείτε όταν το έδαφος αρχίζει να δονήται ο γαλβανισμένος χάλυβας, παρέχει ασφαλείς, αξιόπιστες και όλκιμες δομές. Ο χάλυβας έχει τη μεγαλύτερη ιστορική απόδοση στους σεισμούς!

περισσότερα ...


Για Προχωρημένους

Στο σημείο αυτό της ιστοσελίδας της BuildYourDream θα παρουσιάζονται επιστημονικές μελέτες, μετρήσεις και άρθρα σχετικά με τη συμπεριφορά του γαλβανισμένου χάλυβα ψυχρής έλασης στις κατασκευές.

σύντομα κοντά σας …


Γιατί Γαλβανισμένος Χάλυβας;

Θέλετε να μάθετε γιατί ο γαλβανισμένος χάλυβας ψυχρής έλασης είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή σας ;

περισσότερα...


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού